ΜΗΛΟΠΙΤΑ

 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

400gr μαργαρίνη

3 αυγά

25gr SPLENDA (Σουκραλόζη) Άχνη

800gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10gr μπέικιν πάουντερ

1gr βανίλια

2-3 μήλα κομμένα σε φέτες (μπορούν να αντικατασταθούν από μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.

Ξεκουράζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες.

Κατόπιν χωρίζετε τη ζύμη σε δύο μέρη και ανοίγετε 2 φύλλα πάχους 5 εκ. το καθένα.

Απλώνετε το ένα φύλλο σε μια βουτυρωμένη φόρμα , γεμίζετε με τα μήλα κομμένα σε ροδέλες ή με τη μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη

και καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο το οποίο τρυπάτε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία.

Ψήνετε τη μηλόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά.

 

 

ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

250gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φάριν απ)

125gr μαργαρίνη

125gr φρέσκο γάλα με 3,5% λιπαρά

2 αυγά

30gr SPLENDA (σουκραλόζη) Άχνη

1gr βανίλια

Jok’n’al Lemon Curd (μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε το γάλα και τα αυγά σιγά σιγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι και τη βανίλια και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

 

Ρίχνετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 – 35 λεπτά.

Όταν βυθίσετε στο κέικ ένα μαχαίρι και βγει καθαρό, το κέικ σας είναι έτοιμο.

Αφήνετε να κρυώσει για λίγο, ξεφορμάρετε και αλείφετε το πάνω μέρος  με Jok’n’al Lemon Curd.

 

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ:

 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

400gr μαργαρίνη

3 αυγά

25gr SPLENDA Άχνη

800gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10gr μπέικιν πάουντερ

1gr βανίλια

Joknal Strawberry Fruit Spread ή Plum Fruit Spread ή Rasberry Fruit Spread (χωρίς ζάχαρη)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.

Ξεκουράζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες.

Κατόπιν χωρίζετε τη ζύμη σε δύο μέρη και ανοίγετε 2 φύλλα πάχους 5 εκ. το καθένα.

Απλώνετε το ένα φύλλο σε μια βουτυρωμένη φόρμα , γεμίζετε με Joknal Strawberry Fruit Spread ,κόβετε το άλλο φύλλο σε

ίσες λωρίδες και καλύπτετε το γλυκό σε σχήμα ‘’καφασωτό’’.Ψήνετε την πάστα φλώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά.

 

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

250gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φάριν απ)

125gr μαργαρίνη

125gr φρέσκο γάλα με 3,5% λιπαρά

2 αυγά

30gr SPLENDA Άχνη

15gr κακάο

1 σοκολάτα Υγείας Wish (χωρίς ζάχαρη)

Joknal Blueberry Fruit Spread (μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε το γάλα και τα αυγά σιγά σιγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και τη σοκολάτα Υγείας Wish (σε κομματάκια) και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

Ρίχνετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 – 35 λεπτά.

Όταν βυθίσετε στο κέικ ένα μαχαίρι και βγει καθαρό, το κέικ σας είναι έτοιμο.

 Αφήνετε να κρυώσει για λίγο, ξεφορμάρετε και αλείφετε το πάνω μέρος με Joknal Blueberry Fruit Spread.


ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

1 μήλο κομμένο σε φέτες

1 αχλάδι κομμένο σε φέτες

4 δαμάσκηνα κομμένα στη μέση

1 κλαράκι βανίλια

150 ml κόκκινο κρασί ανακατεμένο με 150 ml νερό

3 κουταλιές της σούπας Splenda Άχνη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Πασπαλίζετε τα φρούτα με τη Splenda Άχνη. Προσθέτετε τη βανίλια και περιχύνετε με το μίγμα νερού - κρασιού.

2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 C. Tοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα πυρέξ με καπάκι και ψήστε για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα.

3.Το αφήνετε να κρυώσει λίγο και το σερβίρετε ελαφρώς ζεστό ή παγωμένο κατά προτίμηση. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!