Η Splenda παράγεται απ’ τη ζάχαρη, έχει τη γεύση της ζάχαρης αλλά δεν έχει τις θερμίδες της ζάχαρης!
Η γλυκαντική ουσία Σουκραλόζη – Splenda παράγεται από ζαχαροκάλαμα και είναι ιδανική για ψήσιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της ζάχαρης στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, από όλους όσους θέλουν να κάνουν μια υγιεινή διατροφή με λιγότερες θερμίδες.
Για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, η Splenda τους  δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσουν και να απολαύσουν φαγητά και γλυκά τα οποία μέχρι σήμερα έπρεπε να αποφεύγουν.

Μπορεί η χρήση της Splenda να μειώσει τις θερμίδες ?

Είναι ασφαλής η σουκραλόζη-Splenda?