Ο σύγχρονος τρόπος ζωής (κάπνισμα, καθιστική ζωή, ανθυγιεινή διατροφή, έντονο στρες) είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που έχει αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης της Υπέρτασης, του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας είτε μεμονωμένα είτε όλων ταυτόχρονα με την εκδήλωση του μεταβολικού συνδρόμου. Στην Ελλάδα περίπου το ¼ του πληθυσμού παρουσιάζει το σύνδρομο αυτό.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ATCARE έχει εξειδικευθεί στις τρεις παραπάνω εκφάνσεις του μεταβολικού συνδρόμου και, χάρη στην τεχνογνωσία της, προτείνει τις πιο καινοτόμες λύσεις για τη φροντίδα τους, μέσω της εντατικής μακροπρόθεσμης παρακολούθησης και των αξιόπιστων ιατρικών πηγών.

Αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της ελβετικής εταιρείας ForaCare Suisse, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υγείας, με στόχο τη  βέλτιστη διαχείριση του διαβήτη, της υπέρτασης και των προγραμμάτων τηλε-ιατρικής. Παρέχει τα καινοτόμα και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα Fora και προσφέρει ακριβείς και πρακτικές υπηρεσίες στη φροντίδα της υγείας. Εστιάζει στη διαρκή εξέλιξη και επενδύει σε έρευνα & ανάπτυξη, με όραμα να βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Παράλληλα, σε συνεργασία με επιστημονική ομάδα διατροφολόγων, η εταιρεία ATCARE σχεδίασε την ελληνική σειρά προϊόντων Wish, με στόχο να παρέχει προϊόντα υγιεινής διατροφής υψηλά σε ποιότητα και διατροφική αξία από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Τέλος, έπειτα από μακροχρόνια συνεργασία με εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει εντάξει στο portfolio της νέα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας: υπερτροφές (superfoods) και φυσικές γλυκαντικές.

Η εταιρεία ATCARE κάνει πράξη την αποστολή της και προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για την υγεία.

 

Πιστοποιήσεις

ISO 9001: 2008
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

 

1348/2004 (ΦΕΚ 32β)
Διοίκηση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

 

Investors in people

 

Ιστορία

Η εταιρεία ATCARE ιδρύθηκε από καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη με πολυετή πείρα σε φαρμακευτικά, παραφαρμακευτικά και καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από τις αρχές του 2008 στον κλάδο της υγείας.

Η εταιρεία αποφάσισε να επικεντρωθεί σε προϊόντα που σχετίζονται με τη φροντίδα του μεταβολικού συνδρόμου. Ξεκίνησε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος καινοτόμων προϊόντων για τη διαχείριση του διαβήτη και της υπέρτασης και πολύ σύντομα προχώρησε στη δημιουργία της δικής της σειράς προϊόντων υγιεινής διατροφής Wish.

Σήμερα, διατηρεί ένα δυναμικό τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης που επισκέπτεται Διαβητολόγους, Ενδοκρινολόγους, Ειδικούς Παθολόγους και Διαιτολόγους. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει Τμήμα Πωλήσεων με στενή και πετυχημένη συνεργασία με τα φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα διατροφής.

 

Όραμα - Αποστολή

Αποστολή της εταιρείας ATCARE είναι να προσφέρει στο κοινό μια ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για την υγεία.

 

Στόχοι

Η εταιρεία ATCARE έχει ως πρωτεύον μέλημά της να παρέχει στον Έλληνα ασθενή, φαρμακοποιό και γιατρό καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ταυτόχρονα, επιθυμεί να συμβάλλει στην εξέλιξη της αγοράς του φαρμακείου με την υποστήριξη και τις συμβουλές της προς τον φαρμακοποιό.

Βασικός της στόχος είναι η αφύπνιση, ενημέρωση και προβληματισμός των καταναλωτών και των επαγγελματιών υγείας σχετικά με θέματα διατροφής η οποία συνδέεται άρρηκτα με την αντιμετώπιση μεγάλου ποσοστού νοσημάτων.

 

Αξίες

  • Πάθος
  • Τεχνογνωσία
  • Καινοτομία
  • Ομαδικότητα
  • Ειλικρίνεια & Διαφάνεια συναλλαγών προς τους πελάτες
  • Σεβασμός & Προστασία Περιβάλλοντος
  • Προσανατολισμός στον πελάτη

 

Οι Άνθρωποι μας

Κεντρικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας της ATCARE είναι η ομαδική εργασία και η ανταμοιβή των ανθρώπων της, οι οποίοι καθημερινά υποστηρίζουν και συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων και τη συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας.
Με τη φιλοσοφία της να βασίζεται στο γεγονός ότι  κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να συμβάλει μοναδικά στο αποτέλεσμα, η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της, δημιουργεί ομάδες με ενθουσιασμό και καινοτόμες ιδέες και συντελεί στη σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη των ικανοτήτων τους. 

 

e-max.it: your social media marketing partner