Ένας Μετρητής Διαμάντι…στο Κινητό σου!!!
 
Επέλεξε μία από τις δύο πρωτοποριακές συσκευές μέτρησης γλυκόζης, Fora i-Diamond ή Fora Diamond Mini Bluetooth και διαχειρίσου εύκολα & απλά τις μετρήσεις σου από το Smartphone,το Tablet ή το iPod!  
Χάρη στην εφαρμογή iFORA Diabetes Manager που παρέχεται Δωρεάν στα Ελληνικά για λογισμικό ANDROID & iOS, η ζωή με το διαβήτη πλέον γίνεται πιο απλή & ξεκούραστη!!
 
Η Νέα Σειρά παρακολούθησης σακχάρου Fora Diamond έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τα άτομα με διαβήτη Τύπου 1, τα οποία έχουν δραστήρια ζωή και θέλουν να διαχειριστούν το διαβήτη τους με ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα απλό τρόπο! Σε συνδυασμό με την εφαρμογή iFORA Diabetes Manager το  νέο καινοτόμο σύστημα Fora Diamond, προσφέρει ευελιξία & ευκολία στην παρακολούθηση της γλυκόζης & την αποτελεσματική διαχείριση των αποτελεσμάτων.
 
 Το εύχρηστο αυτό εργαλείο μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου σου με μια απλή διαδικασία αυτοπαρακολούθησης. Οι πληροφορίες για τις μετρήσεις σου μπορούν πλέον να μεταφερθούν στη συσκευή σου με λογισμικό Android ή iOS, καταργώντας τις συμβατικές μεθόδους μέτρησης & διαχείρησης δεδομένων.
 
Όλα τα δεδομένα που αφορούν τα καθημερινά επίπεδα του σακχάρου σου θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στη συσκευή που εσύ επιλέγεις να κατεβάσεις την εφαρμογή Δωρεάν! Στο εξής θα μπορείς να δεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων:
 
Ανά μέρα & ώρα με τη δυνατότητα σημειώσεων  για την κάθε μέτρηση:
 
Σε ψηφιακό ημερολόγιο:
Με πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες, όπως το είδος της μέτρησης (Προγευματική-Μεταγευματική -Βράδυ- Πρωί) και χρωματική ένδειξη για τα χαμηλά , φυσιολογικά & υψηλά επίπεδα γλυκόζης.
 
 
Σε στατιστικά-γραφήματα για 7, 14 & 30 μέρες:
 
Σε διαγράμματα πίτας : για 7, 14 & 30 μέρες 
 
 
Φτιάξε το δικό σου πλάνο για 7-14 & 30 μέρες! 
Η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου πλάνο επίτευξης στόχων για διάστημα 7, 14 ή 30 ημερών. Μπορείς να θέσεις τους δικούς σου στόχους και να κατανοήσεις πόσο καλά διαχειρίζεσαι τα επίπεδα σακχάρου σε βάθος χρόνου λαμβάνοντας υπ’ όψιν και άλλους παράγοντες, όπως είναι η διατροφή και η σωματική άσκηση.
 
Μέσω του μενού FAQ (συχνών ερωτήσεων & απαντήσεων) μπορείς να μάθεις περισσότερα για την θεραπεία σου και πώς μια καλή διαχείριση των επιπέδων σακχάρου μπορεί να επηρεάζεται από τη σωστή διατροφή, άσκηση και το lifestyle σου! 
 
Επιπλέον εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να μοιραστείς όλες τις πληροφορίες άμεσα με το γιατρό σου ηλεκτρονικά, μέσω του σύγχρονου προγράμματος FORATeleHealth solution στέλνοντας απλά ένα mail από τη συσκευή σου!
 
Η εφαρμογή ifora diabetes manager διατείθεται στο itunes & το Google Play.
Διάλεξε το μετρητή σακχάρου που σου ταιριάζει και κατέβασε τώρα Δωρεάν την εφαρμογή στη συσκευή σου!
Η εταιρία ATCARE προσφέρει σε όλα τα άτομα με Διαβήτη Δωρεάν μαθήματα εκπαίδευσης για την ορθή χρήση της εφαρμογής. 
 
Για να αποκτήσεις Δωρεάν  το Σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης Fora Diamond που σου ταιριάζει , επικοινώνησε μαζί μας στο 2105783080 ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..